CrossFit
Fotografie

CrossFit Fotografie Reggy van Liempd

CrossFit en Fotografie

Fotografie is absoluut mijn grootste passie maar CrossFit komt daarbij ook zeker op de tweede plaats. En niet alleen het zelf actief daaraan deelnemen, maar ook het vastleggen van vette plaatjes.

Omdat ik zelf ook CrossFit, weet ik hoe ik iemand op de foto kan zetten en wat toffe plaatjes zijn om te hebben (voor later). Dit doe ik dan ook met heel veel passie en liefde.

Ik heb al op verschillende events foto’s gemaakt. Kan ik ook jouw mediateam komen versterken? Neem dan even contact met me op.

Laatste events

zaterdag 30 oktober 2021

zondag 5 september 2021

zaterdag 28 augustus 2021
@ The Power Community

zaterdag 28 augustus 2021
@ CrossFit Culemborg

CrossFit Fotograaf: Reggy van Liempd

Let's connect

Voor mijn CrossFit fotografie heb ik een apart Instagram account in het leven geroepen omdat het anders te veel overlapt met mijn dagelijkse werkzaamheden, namelijk Personal Branding fotografie.

Wil je meer CrossFit foto’s voorbij zien komen? Volg me dan op @PoweredbyReggy.

Samengewerkt met:

The Nationals Logo CrossFit
The Dutch Throwdown Logo CrossFit
The Dutch Throwdown Buddy Edition Logo
Logo Battle of the North
Personal Branding Fotograaf Reggy van Liempd

Reggy van Liempd

Reizen, avontuur, sportief en actief bezig zijn, festivals en erop uit met onze Beagle Goa. En aan de andere kant ook diepe gesprekken, lezen, zelfontwikkeling, spiritualiteit en naar binnen keren. Beide kanten omschrijven wie ik ben.

Vooral het vertellen van verhalen, luisteren naar anderen en nog meer leren – is waarom fotografie zo goed bij me past. Ik ga niet voor het perfecte plaatje, maar ik documenteer wat ik voor me zie. En probeer dat op een mooie manier vast te leggen.

Na mijn burn-out in 2019 heb ik het roer omgegooid en heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. En nu mag ik elke dag doen wat ik het allerliefste doe: vrouwelijke ondernemers op de foto zetten.

Need help?

Mag ik jouw team ook een keer komen versterken? Of lijkt het je tof als ik een keer in jouw box foto’s kom maken? Neem contact met me op en ik vertel je wat meer over de mogelijkheden!

Interesse in een shoot?

Laat hier je mailadres achter en je krijgt van mij binnen een week een mailtje om kennis te maken via Zoom.