Fotodagen

Prachtige foto's van jezelf!

Nieuwe foto’s van jezelf voor je website, social media, LinkedIn profiel of gewoon omdat het leuk is. Tijdens de fotodagen maak ik een reeks prachtige portretten van je waar je weer even mee vooruit kan.

Deze dag is voor jou als je op een laagdrempelige manier met mij kennis wil maken of als je even wil voelen of een fotoshoot iets voor je is. De locatie wisselt regelmatig en elk kwartaal staat er een nieuwe fotodag op de planning. De locatie is dus al voor je geregeld, je hoeft alleen nog maar even langs te komen!

De eerstvolgende edities zijn op dinsdag 7 december, vrijdag 7 januari of vrijdag 11 maart bij Hashtag Workmode in Utrecht. Boek hier jouw tijdslot.

Personal Branding Fotograaf Reggy van Liempd

Hoe werkt het?

Je boekt een tijdslot van 30 minuten waarin we een reeks prachtige portretten van je zullen maken. Ter voorbereiding krijg je van mij een e-book om de dag voor te bereiden én je mag jouw wensen voorafgaand aan de shoot met mij delen.

Een half uur shooten voelt misschien kort, maar het is perfect als jij niet te veel tijd wil besteden aan een shoot – maar toch wat mooie foto’s van jezelf wil. En ik verzeker je dat er voldoende tijd is om jou op je gemak te stellen én genoeg variatie te creëren in de beelden.

Na de fotodag krijg je een online galerij toegestuurd met de foto’s van de fotodag waarbij jij jouw favorieten zelf uit kan kiezen. Veel klanten kiezen uiteindelijk meer foto’s uit omdat er zoveel toffe beelden tussen zitten!

Je ontvangt vervolgens de foto’s op hoge kwaliteit, voor online gebruik én op een 4:5 formaat voor Instagram.

Fotodag in Utrecht: Romy