Personal Branding Fotoshoot

Ik zet je op de foto precies zoals je bent

Vooral het vertellen van verhalen, luisteren naar anderen en nog meer leren – is waarom fotografie en videografie zo goed bij me passen. Ik ga niet voor het perfecte plaatje, maar ik documenteer wat ik voor me zie. En probeer dat op een mooie manier vast te leggen.

Bij mij zal je dan ook geen overgeposeerde beelden zien. Ik zal je vastleggen zoals je bent en zoals je doet. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens de shoot en we er vooral een gezellige tijd van maken. Vind je een shoot een beetje spannend? Dan kan ik je daar absoluut bij helpen.

Personal Branding Fotograaf Reggy van Liempd

Vergroot jouw online zichtbaarheid

We oriënteren ons steeds meer online. Soms kunnen we op basis van alleen een website of Instagram account al besluiten of we met iemand samen willen werken. Mooie en professionele foto’s (of een video) van jezelf met de juiste uitstraling zijn dus heel erg belangrijk.

Beelden die uitstralen wie jij bent en wat je doet. Die professionaliteit uitstralen en tegelijkertijd warm en toegankelijk zijn. Foto’s waar jij trots op bent en waarmee jij op weet te vallen.

Heb jij een onderneming of beroep waarbij het belangrijk is dat jouw klanten direct een (goede) indruk van jou krijgen? Dan is een Personal Branding fotoshoot iets voor jou!

Mini-personal-branding-fotoshoot-utrecht-bunk-hotel