Over Reggy

Soms heb je even een duidelijk signaal nodig in je leven om erachter te komen waar je écht voor wil gaan…

Als ik nu terug kijk op die periode heb ik zo mijn burn-out ervaren. In 2019 kreeg ik een burn-out. Waarom precies is even niet zo belangrijk voor het verhaal, maar het was voor mij wel echt een wake-up call dat ik dingen anders mocht gaan aanpakken.

Burn-out

Nu achteraf gezien ben ik die burn-out enorm dankbaar. Daardoor heb ik geleerd echt mijn hart te volgen en te gaan doen waar mijn hart ook ligt: fotograferen. Ik hou ervan om met een creatief oog naar fotografie te kijken en te bedenken hoe ik weer meer kan leren of iets op een verrassende manier kan aanpakken.

Verhalen

Verhalen vastleggen doe ik het allerliefste. Verhalen hebben me ook altijd al geboeid. Ik hou van lezen, luister graag naar verhalende podcasts of een serie waarbij ik het plot niet aan zag komen. Ik zie fotografie net zo. Ik luister graag naar het verhaal van een ondernemer om te kijken hoe we dat vervolgens op een zo uniek mogelijke manier kunnen vastleggen op beeld.

Personal Branding Fotograaf Reggy van Liempd

Al meer dan 8 jaar fotograaf

Als klein meisje nam ik al een camera mee naar Disneyland om daar foto’s te kunnen maken van de attracties. Maar mijn liefde voor fotografie is pas echt begonnen toen ik in 2013 voor een half jaar naar Zwitserland ging. Ik wilde daar mijn leven vastleggen en besloot mijn eerste spiegelreflexcamera te kopen.

CrossFit fanaat

Vroeger heb ik altijd geturnd op hoog niveau, maar ik kreeg op mijn 16e een blessure aan mijn schouder waardoor ik moest stoppen. Jarenlang kon geen andere sport mijn hart sneller laten kloppen tot ik CrossFit ontdekte. Dat doe ik nu al ruim 3 jaar met veel plezier en ik mag ook regelmatig CrossFit wedstrijden fotograferen. Daar deel ik meer over op mijn andere Instagram account: Powered by Reggy.

Reiziger

Mijn liefde voor reizen begon al meteen na de middelbare school toen ik ging backpacken in Maleisië voor 3 weken. Daarna heb ik o.a. nog een half jaar in Zwitserland en een half jaar op Bali gewoond. En ik heb nog heel veel andere toffe reizen mogen maken. Eén van mijn dromen is dan ook om reizen en fotograferen in mijn huidige bedrijf te kunnen combineren.

Brabo in Utrecht

Oorspronkelijk kom ik uit Liempde, een klein dorpje uit Brabant. Voor de oplettende lezer: dat is inderdaad ook mijn achternaam. Je spreekt mijn naam dan ook uit met een zachte G. Mijn ouders hadden nooit gedacht dat ik boven de rivieren zou gaan wonen.

Ik woon samen met mijn vriend Beau en Beagle Goa in Utrecht. Als je als Brabo dan toch boven de rivieren wil gaan wonen, past Utrecht toch wel bij de gezelligheid die ik ken uit het zuiden van het land. De gezellige terrasjes en er is altijd wel wat te doen in Utrecht.

Daarnaast gaan we er samen met ons hondje graag op uit voor een wandeling in de natuur. Goa is sinds juli 2021 bij ons en we kunnen ons nu al geen leven meer zonder haar voorstellen. Hoe eigenwijs en ondeugend ze ook is; ze steelt altijd weer ons hart met haar onschuldige blik.

Beagle hond Goa
Reggy van Liempd en hondje Goa
Personal Branding Fotograaf Reggy van Liempd

Contact

Heb je nog een vraag na het lezen van dit verhaal? Of wil je me boeken voor een fotoshoot? Neem dan contact met me op.

Ik vind het daarnaast ook oprecht heel tof als jij jouw verhaal met mij zou willen delen. Ik vind het heel erg tof om gelijkgestemden te leren kennen en mijn netwerk uit te breiden; dus mocht je dat ook leuk lijken stuur me dan vooral een berichtje.

Interesse in een shoot?

Laat hier je mailadres achter en je krijgt van mij binnen een week een mailtje om kennis te maken via Zoom.