1-op-1 sessie: Personal Branding Scan

In een persoonlijke sessie van 45 minuten geef ik je tips en adviezen hoe jij jouw personal brand kan versterken.

Herken je dit?

 • Als ondernemer ben je graag creatief bezig. Je legt al jouw ziel en zaligheid in jouw producten en diensten. Als jouw klanten iets van jou kopen, kopen ze eigenlijk een stukje van jou.

 • Je hebt (nog) geen andere werknemers in jouw bedrijf. Jouw bedrijf begint en eindigt bij jou. En als je een weekje vakantie hebt, dan ligt je bedrijf ook voor een groot gedeelte stil. Jij bent het gezicht van jouw bedrijf.

 • Je realiseert je dat je jezelf veel moet laten zien op jouw website en social media kanalen, zodat jouw volgers en potentiële klanten een connectie met jou aan kunnen gaan.

 • Maar eigenlijk kost het onderhouden van jouw website en vooral social media kanalen (Instagram!) je heel veel tijd en energie.

 • Daarnaast vind je het lastig om te bepalen wat je zoal kan delen. Je wil ook niet je hele leven op straat hoeven gooien.

 • En je bent wel redelijk op weg, maar het zou fijn zijn als iemand er eens met een kritisch oog naar zou kunnen kijken. En je van tips en adviezen kan voorzien om jouw personal brand te versterken!

Boek dan een Personal Branding Scan bij mij. We gaan aan de slag met alle bovenstaande punten en we gaan sparren hoe we jouw personal brand kunnen versterken, zonder dat het jou meer tijd en energie gaat kosten. Het mag juist wat moeitelozer!

Mensen doen het liefst zaken met mensen. Dus laat jezelf zien!

Na een personal branding scan...

 • Weet jij hoe jouw personal brand er nu voor staat

 • Weet jij wat je kan doen om jouw persoonlijke merk te versterken

 • Weet jij hoe jij dicht bij jezelf kunt blijven in jouw communicatie en wat je wel en niet wil delen

 • Ontvang je tips en adviezen hoe je moeitelozer persoonlijke content kan delen

 • Ontvang je tips hoe jij van jouw volgers klanten kan maken

 • Leer jij hoe je een oprechte en persoonlijke connectie aan kunt gaan met jouw volgers

 • Hoef je je nooit meer zorgen te maken over het hebben van te weinig content

 • Ga jij en gaat jouw content opvallen tussen de massa op Instagram

Maak kans op een GRATIS personal branding scan

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat alle ondernemers zichzelf online meer gaan laten zien, zodat ze de klanten aan gaan trekken die goed bij hen en bij hun bedrijf passen. Omdat ik het iedereen gun, heb ik besloten elke maand een personal branding scan aan 2 ondernemers weg te geven. Wil jij kans maken op een GRATIS personal branding scan?

Je doet automatisch mee zodra je een scan geboekt hebt. Als je bent geselecteerd ontvang je jouw aankoopbedrag voor de scan terug. Heb je niet geboekt en wil je toch kans maken? Vul dan onderstaande vragenlijst in.

Elke 15e en 30e van de maand selecteer ik een ondernemer. Als je meedoet krijg je altijd een persoonlijk berichtje van mij of je wel of niet gewonnen hebt. Ben je er klaar voor?

Verstop je niet meer achter je merk

Doordat ik mezelf ging laten zien op social media en mijn verhaal begon te delen, ontstonden er overal oprechte connecties met mijn volgers. Volgers die het me vervolgens zo gunde dat het ging lopen met mijn bedrijf, en natuurlijk ook andersom, dat ik mijn eerste klanten via social media wist te vinden. En als dat vanuit een oprechte interesse kan ontstaan, dan is voor mij persoonlijk dit de manier om te verkopen. En dat gun ik jou ook!

Hoe ziet een personal branding scan eruit?

Na het plaatsen van jouw boeking ontvang je binnen 5 minuten een mail met de vraag of je een vragenlijst in wil vullen. Zo kan ik me voorbereiden op ons gesprek en weet ik ook jouw website en sociale media te vinden.

Vervolgens ontvang je van mij persoonlijk een mailtje om een datum en tijdstip in te plannen voor onze 1-op-1 sessie. In de tussentijd scan ik jouw website en social media om te kijken wat je nu al doet op het vlak van personal branding.

Als laatste vindt onze 1-op-1 sessie plaats via een video call waarin ik je tips en adviezen geef over personal branding. Kan jij natuurlijk al je vragen stellen. En weet jij na het gesprek welke stappen jij moet zetten om jouw personal branding te versterken. Zie het vooral als een waardevolle sparsessie!

Dit vonden anderen:

Mijn naam is Reggy, personal branding specialist én fotograaf. Maar ook HSP’er, een brabo in Utrecht, gepassioneerd CrossFitter, oud-turnster, herstellende van een burn-out en plantengekkie.

Jammer van die burn-out, maar die heeft me wel geleerd wat écht belangrijk is in het leven: elke dag doen waar je gelukkig van wordt en wat je energie geeft! Voor mij is dat andere gepassioneerde creatieve én sportieve onderneemsters helpen hun bedrijf naar een hoger level te tillen. Ik geloof in het opbouwen van een échte connectie met je klanten zodat verkopen voelt als een logische volgende stap om iemand verder te helpen.

Ik help mijn klanten bij het bouwen van een sterke personal brand door krachtige en authentieke beelden van ze te maken. Durf jezelf te laten zien met beelden waar jij echt supertrots op bent!