Plan hier jouw match call met mij

Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers te helpen bij het bouwen van een sterke personal brand, zodat jij een echte connectie aan kan gaan met jouw volgers en daarmee meer klanten kan gaan aantrekken die bij jou en jouw bedrijf passen. Dit doen we in de eerste plaats door krachtig en authentiek beeldmateriaal te gebruiken op onze website en social media kanalen.

Als fotograaf kan ik deze beelden voor je maken! Ik zou het heel erg tof vinden om je te mogen fotograferen. Maar het is natuurlijk super belangrijk dat er een goede klik is tussen het model en de fotograaf. Want ook dat zie je terug op de foto’s.

Het is vooral de bedoeling dat we er een mooie tijd van maken tijdens de fotoshoot. Dat jij je op je gemak voelt en we een shoot realiseren die uitstraalt wie jij bent en waar je voor staat. Zowel jouw mooie vrolijke kant als misschien je wat meer kwetsbare kant.

Deze match call is bedoeld om te kijken of deze klik er inderdaad is. Ik wil je graag leren kennen en vervolgens kunnen we allebei besluiten of we ook daadwerkelijk een ‘match’ zijn. Alleen dan zal ik ook een aanbod doen om een fotoshoot te plannen. Als ik dat gevoel niet heb, hoor je dat ook eerlijk van mij.

Lijkt je dat wat? Vul dan hieronder het intakeformulier in en ik neem snel contact met je op.