Mini branding fotoshoot Utrecht

Mini Branding Shoot

Ben jij (startende) ondernemer of op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil je jezelf neerzetten als personal brand?

Wanneer je meer van jezelf wil laten zien online heb je vaak behoefte aan mooie foto's voor je website en social media, om daarmee jouw verhaal te kunnen vertellen. Maar je bent misschien ook startende ondernemer en hebt niet direct het inkomen om een grote professionele shoot op te zetten.

Tijdens deze shoot maken we foto's die uitstralen wie jij bent als bedrijf of persoon, waardoor jij een betere connectie aangaat met jouw klant of toekomstige werkgever. En dat voor een mooie prijs.

Mini Branding Fotoshoot

We gaan op een laagdrempelige manier foto's maken op één locatie, met één outfit. Het gaat er vooral om dat jij je op gemak voelt, want alleen dan krijgen we spontane en authentieke foto's. En daar ga ik je bij helpen.

Jouw investering:
€ 80 exclusief 21% BTW

  • Je krijgt een tijdslot van 30 minuten waarin we foto's zullen maken
  • Eén vaste locatie
  • 6 zorgvuldig nabewerkte foto's in hoge resolutie
  • Meer foto's zijn tegen een meerprijs na te bestellen
  • digitale levering binnen 2 weken
Mini branding fotoshoot Utrecht
Mini branding fotoshoot Utrecht
Mini branding fotoshoot Utrecht
Mini branding fotoshoot Utrecht
Mini branding fotoshoot Utrecht
RESERVEREN:
MINI BRANDING FOTOSHOOT
Ik ben op dit moment kei hard aan het werk om nog meer mini branding fotoshoot te organiseren. In verschillende steden en op verschillende locaties! Het gaat zo tof worden!
Wil je graag op de hoogte blijven van de volgende edities? Stuur me dan een mailtje met jouw locatie en vertel me iets meer over jouw achtergrond, dan beloof ik zo snel mogelijk contact met je op te nemen. Hopelijk tot snel!
paarse-bloem-illustratie

    *verplicht