Reggy-van-Liempd-Photography-Fotografie

Gratis strategiesessie

Je droomt van online zichtbaar zijn, zonder dat het je al te veel moeite kost. Je wil vooral creatief bezig zijn en je geen zorgen hoeven maken of jouw klanten je online wel kunnen vinden.

Ik leer graag jou en je bedrijf beter kennen en kijk samen met je hoe we jouw online positie kunnen versterken.

Iedere maand selecteer ik 4 ondernemers voor een gratis strategiesessie van 30 minuten.

Personal branding fotoshoot

Heb jij moeite met jezelf online zichtbaar op een verrassende manier te positioneren? Heb je weinig kwalitatieve en authentieke foto's van jezelf en jouw business?

Met een personal branding fotoshoot maken we foto's die uitstralen waar jij voor staat en wat jij belangrijk vindt. Hieronder zet je jezelf neer als personal brandย en trek je met alleen het zien van deze beelden al jouw ideale klant aan.

Personal Branding Fotograaf Utrecht
workshop-online-zichtbaarheid-utrecht

Workshop Online Zichtbaarheid

Weet je als ondernemer niet waar te beginnen op het gebied van online zichtbaar zijn? Tijdens deze workshop geven we je een introductie, handvatten en tools om hier mee aan de slag te gaan.

Daarnaast krijg je ook een aantal zakelijke portretten mee naar huis, zodat je direct jouw social media en website een professionele update kan geven.

Stadsblogger.nl

Naast dat ik personal branding specialist en fotograaf ben, ben ik ook mede-oprichter van Stadsblogger.nl. Een website waar we de leukste hotspots in heel Nederland delen. En dan hebben we het niet over de standaard ketens, maar juist de leukste winkeltjes en restaurants waar je anders voorbij zou lopen.

Ik kom graag bij ondernemers over de vloer om meer te leren over hun onderneming, het verhaal achter de hotspot en dit op beeld vast te leggen. Weet jij een plek waar ik zeker eens langs moet gaan? Tip ons dan op Stadsblogger.nl (het gloeilampje rechtsboven op de website).

Stadsblogger-blog-Life's-a-peach-utrecht
Reggy-photography-Postkaartenset-Natuur

Postkaarten

In maart 2020, toen Corona net om de hoek kwam kijken, ben ik niet veel later gestart met mijn eigen bedrijf. Mijn motto: als het in corona-tijd moet lukken, dan komt het wel goed!

In deze tijd wilde ik anderen blij maken met mijn foto's en daarom heb ik een postkaartenset laten maken van mijn foto's. Dit setje van 6 kaarten kan je kopen in mijn shop!